top of page

5 værktøjer til at Planlægge jeres bryllup

Opdateret: for 42 minutter siden




Nu bliver det måske lidt meget ananas i egen juice...

eller fløde i egen sovs som en underviser engang sagde til mig...

 

Men jeg lover dig for, at det er en ananassovs, I kan bruge!

 

5 værktøjer, der gør jeres bryllupsplanlægning nemmere?

 

JA TAK, ik?

 

Før vi springer i med begge ben, vil jeg lige give lidt baggrund for emne.

 

Da jeg startede Wedding by Aros for lidt over et år siden, besluttede jeg mig for primært at arbejde med min online guide Vores Bryllup.

 

Jeg tror nemlig på, at alle kan planlægge et bryllup! Det er blot et spørgsmål om, hvordan vejen derhen kommer til at se ud.

 

I mit arbejde vil jeg gerne hjælpe så mange brudepar som muligt til at få den bedste vej til deres drømmebryllup. SÅ DERFOR er min online guide en støttende hånd til alle brudepar.

 

Jeg valgte ligeledes, at det skulle være abonnementsbaseret, da det er vidt forskelligt hvor meget og hvor længe, I har brug for en støttende hånd.

 

Og for at gøre det endnu nemmere at få den støttende hånd, har jeg nu åbnet op for enkelt køb af de bedste værktøjer fra Vores Bryllup.

 

Se bare her!

 

Budgetskabelon til bryllup - 229 kr.


Værktøjet så I får et overskueligt og realistisk budget. I modtager et excel-ark med plads til hele jeres personlige bryllupsbudget. Det er faktisk allerede udfyldt med tal fra et gennemsnitligt dansk bryllup, så I har en ide om, hvad de forskellige leverandører m.m. kan koste. I modtager også en videogennemgang af værktøjet.

 

Bryllupstøjsguide - 89 kr.


Værktøjet så I er bedre klædt på - på flere måder. I får adgang til en skiftlig og billedlig gennemgang af både brudekjoler og jakkesæt. Der gennemgås materiale, pasform, udskæringer m.m. Denne guide skaber et godt overblik over de forskellige muligheder, så det hele bliver lidt mindre overvældende at finde hoved og hale i.

 

Tidslinje for hele forløbet - 59 kr.


Værktøjet alle ønsker! En to-do liste for hele bryllupsforløbet med tidsintervaller på, så I får en komplet tidslinje for før, under og efter jeres bryllup.

 

Skabelon til diverse tidslinjer - 39 kr.


Værktøjet så I kan skabe alle de nødvendige tidslinjer for drømmedagen. Her får I skabeloner for tidslinjer til jeres leverandører, familie og venner, jer selv og selve dagen. Kan det blive meget nemmere?

 

SOS-taske - 19 kr.


Værktøjet I måske ikke vidste var nødvendigt. Det er ikke alle, der kender til en SOS-taske.

Det er egentlig blot jeres nødhjælp, hvis noget går galt på dagen - hvilket det oftest gør, men det er alt sammen en del af charmen og de gode minder efterfølgende. Trust me <3

Men det er en helt anden snak.

Med dette værktøj får I derfor en liste med alt, I kunne have brug for på jeres bryllupsdag, så I er bedre sikret mod store katestrofer på dagen. De små uperfekte øjeblikke elsker vi! Men kan vi undgå de helt store katestrofer med en synlig rødvinsplet på kjolen osv., så er det helt klart mest optimalt.

 


Alle produkterne ligger klar til køb på min hjemmeside, og I får adgangen med det samme.

Nemt, hurtigt og overskueligt.

 

Jeg håber og tror dog på, at I vil kunne bruge dette i jeres bryllupsplanlægning.

 

 

Pssssst....

Vil du gerne have flere gratis tips og tricks til jeres bryllup, så læs med her.

 

Som noget helt nyt har jeg nemlig skabt Torsdags Tip.


Torsdags Tip kommer på min story på min instagram hver uge, og er som navnet fortæller, et tip hver torsdag.Det kan være om en leverandør, en rabatkode, en diy eller noget helt fjerde bryllupsrelateret.

 


 Rigtig god planlægning!

 

x Julie Aros Holm

Ejer af Wedding by Aros

0 kommentarer

Comments


bottom of page