top of page

Glem ikke, at det er en dag om jer!



Lad os være ærlige...

Bryllupsdagen er JERES store dag.


Det er en dag fyldt med glæde, latter og en overflod af kage (for hvem elsker ikke kage?). Det er din chance for at være stjernen i dit eget romantiske eventyr!

 

Så i dag vil jeg gerne give jer nogle råd om, hvordan I kan gøre det til jeres egen og uforglemmelig dag for både jer og jeres gæster. Det handler om at planlægge med hjertet, lytte til jeres egne drømme og være autentiske. 


 

Planlæg med hjertet


Når det kommer til planlægning, skal alt handle om jer. Husk selvfølgelig at tænke lidt på jeres gæster, da de bruger tid og penge på at være der for jer, men forsøg at undgå at gøre dem til førsteprioritet. Du kender ordsproget "smag og behag er forskelligt", og det gælder også her. I kan ikke gøre alle tilfredse, så sørg i det mindste for, at I som par har en fantastisk tid! 

 

Glem hvad Tante Mette mener om farvevalget – hvis du vil have en lyserød kjole, så gør det! Og hvad med maden? Hvis du både elsker sushi, hvorfor så ikke servere det til bryllupsmiddagen? Lad os være kreative! Dette er dagen, hvor du kan lade din indre festplanlægger blomstre.

 

 

Lyt til jeres egne drømme


Jeg organiserede min søsters bryllup i maj, og lad mig fortælle dig, at hun kæmpede med at forsøge at behage alle, men glemte, at hun selv har en stemme.  Det er selvfølgelig rart at få råd fra andre, men det afspejler ofte deres egne præferencer snarere end, hvad I som par ønsker. I min søsters tilfælde ville hun virkelig gerne bære en prinsessekrone, men hun troede, at folk ville synes, det var barnligt. Jeg mindede hende om, at det er hendes dag, og at hun skulle bære den, hvis hun ville. I sidste ende fik hun komplimenter pga prinsessekronen hele dagen.

 

Husk, at brylluppet er en fejring af jeres kærlighed. Og hvad er kærlighed uden lidt sjov og ballade? Indarbejd nogle overraskelser, der får gæsterne til at grine. Denne dag er også perfekt til at minde din partner om, hvorfor du elsker dem. Lad hver lille detalje afspejle jeres personligheder og jeres unikke kærlighedshistorie. 

 

 

Vær autentisk 


Der er så meget skønhed i at være autentisk. Det er de små ting, der gør jer specielle som par, som folk vil huske mest. Ingen husker de bryllupper, der har de samme dekorationer og farver, som du kan finde i alle bryllupsmagasiner. Der er intet galt med det... glem blot ikke at tilføje noget sjæl til det. Har I en fælles passion for ænder? Gem små ænder rundt om stedet, og den, der finder dem, får en lille gave fra parret! Elsker I 80’er musik? Lav en playliste, der får alle op af stolene.

 

Så, kommende brudepar, husk dette: Det er jeres dag. Gør den sjov, gør den mindeværdig, gør den autentisk, og vigtigst af alt, gør den til jeres egen. Lad kærligheden og latteren fylde luften og skab minder, der vil få jer til at smile i mange år fremover.

 

 Har I brug for hjælp til netop dette? 


Abonner på online guiden Vores bryllup, og få step by step til jeres drømmebryllup. Det koster kun 79 kr. om måneden! (det er billigere end Netflix 😉) Her tager Julie din forlovede og dig i hånden igennem hele processen med en masse forskellige værktøjer, I får adgang til på hjemmeside.

 

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte Julie, hvis der er det mindste.

 

Følg med for flere gratis tips og tricks på vores Instagram.

 


 

Rigtig god planlægning!

 

x Katarina Feckova

Praktikant ved Wedding by Aros

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentários


bottom of page