top of page

Hvad skal I egentlig have styr på når I planlægger jeres bryllup?




Et nyt år betyder nye bryllupper og nye forlovede par.

Uanset om I er langt i processen og skal giftes i år, eller om I først lige er blevet forlovet, er der sååååå mange ting I skal have styr på – sådan føles det i hvert fald!

 

Men hvad skal I egentlig have styr på, når I planlægger jeres bryllup?

 

Først og fremmest… Velkommen til dig der er ny i Wedding by Aros, og velkommen tilbage til dig der har været her før.

 

Nu har hverdagen ramt, og bryllupsplanlægningen er genoptaget (eller startet!). Puha… bliver du også helt overvældet af bare tanken? Så træk lige vejret med mig. Jeg lover dig, at det hele bliver perfekt på den mest uperfekte måde. For ja, chancen for at noget går galt er der. Og det er helt okay. Det er en del af charmen ved det hele. Det er de uperfekte minder, du vil huske og smile allermest af om 10 år.

 

 

Der findes mange forskellige bryllupper. Det er derfor også altid forskelligt, hvad I egentlig skal have styr på, når I planlægger jeres bryllup. Der er dog også rigtig mange punkter, der går igen. For at gøre det mere overskueligt har jeg delt hele bryllupsplanlægningen op i 5 steps. Dem får du her!

 

 

Step 1

Forventningsafstemning og drømme 


Er I først ved at påbegynde hele rejsen nu, er dette det vigtigste step af dem alle! Det er her I finder et fælles fundament at bygge det hele op fra – også jeres ægteskab.

 

Step 2

Gæsteliste, budget, lokation, tidslinje for hele forløbet og leverandører


Det er her I begynder at bygge skelettet til jeres store dag. Har I styr på disse 5 punkter, så skal alt nok gå.

 

Step 3:

Anticipation, appetite, amusement, attire, accessories, arrival, atmosphere og appreciation 


Dette step kalder jeg også for de 8 a’er. Det er et amerikansk planlægningsværktøj, jeg stiftede bekendtskab med under min uddannelse. Jeg har sidenhen brugt det på bryllupper herhjemme, og jeg vil ikke være det foruden. Det giver et nemt og overskueligt overblik over de vigtigste leverandører og punkter af et bryllup. Det går jeg meget mere i dybden om i min online guide Vores bryllup.

 

Step 4

Bordplan, SOS-taske og personlige tidslinjer.


Personlige tidslinjer dækker både over din forlovede og din tidslinje på dagen og dagene op til, leverandørernes tidslinje, eventuelle hjælpende familiemedlemmers eller venners tidslinje etc.

 

Step 5

Den store dag og hvad skal der ske bagefter? 


Vidste du, at de fleste har brug for en uges ferie efter et bryllup og mindst et par dages fri?

Det er utroligt hårdt at planlægge et bryllup, ikke desto mindre at afholde et bryllup. Så det er helt normalt at føle sig brugt både fysisk og mentalt efterfølgende.

Vi skal også vænne os til ikke længere at planlægge et bryllup, og bruge alle vores tanker på det. For nogle føles det helt tomt, og det er helt okay. For andre føles det pisse fedt, og det er helt okay. Uanset hvordan du og din (på det tidspunkt) ægtefælle har det, så giv hinanden plads og tid til bare at være til.

 

Har du brug for et mere detaljeret overblik, kan du abonnere på min online guide Vores bryllup. Det koster kun 79 kr. om måneden! Her tager jeg din forlovede og dig i hånden igennem hele processen med en masse forskellige værktøjer, I får adgang til på min hjemmeside.

 

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte mig, hvis der er det mindste.


 

Rigtig god planlægning!

 

x Julie Aros Holm

Ejer af Wedding by Aros

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Komentáře


bottom of page