top of page

Så meget at skulle holde styr på - hvordan gør I det nemmest?




For mig personligt er struktur og overblik essentielt for en god proces. Måske også derfor jeg er endt som bryllupsplanlægger... blink blink . MEN det er selvfølgelig SÅ forskelligt fra person til person, hvordan den struktur folder sig ud.

 

Inden I dykker for langt ned i bryllupsplanlægningen, vil jeg derfor anbefale, at I sætter jer ned sammen og snakker om, hvordan I vil holde overblikket gennem hele rejsen.

 

Det kan være en stor hjælp til at holde jer oppe, mens I svømmer igennem bryllupsplanlægningen.

  

Her er 3 tips:

 

1. Saml det hele ét sted


Det kan være i en bryllupsbog, en bryllupsapp, et dokument i drev, en mappe på computeren, en fysisk mappe etc. Find ud af hvad der gør det nemmest for jer. Er I helt på bar bund, kan I supplere med min online guide Vores Bryllup, hvor I får et tydeligt overblik over alle steps på vejen til jeres drømmebryllup. I online guiden får I også en video om forskellige bryllupsapps, I kan bruge ved siden af.

 

2. Opdater, opdater og opdater


Jo mere regelmæssigt I opdaterer punkt 1 og diverse lister, budgettet m.m., jo nemmere er det at bevare overblikket.

 

3. Planlæg hvornår I bruger tid på bryllupsplanlægning


Når I nu skal opdatere punkt 1 regelmæssigt, så kan det være en stor hjælp at have planlagt på forhånd, hvornår I opdaterer alle diverse dokumenter og budgetter. Det kan eksempelvis være en dag om måneden, I tager ud af kalenderen og bruger i planlægningens tegn. Tænd nogle stearinlys, bestil jeres yndlings takeaway og gør det til en planlægningsdate.

 



Rigtig god planlægning!

 

x Julie Aros Holm

Ejer af Wedding by Aros

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentários


bottom of page