top of page

Undgå denne ene sætning, hvis I skal giftes...Kender du den?



Er I nervøse for, hvordan jeres bryllup kommer til at gå?

 

I har sikkert brugt mange tanker og meget energi på at forestille jer, hvordan dagen vil forløbe. Ligesom med alt andet her i livet, så kan vi sjældent forudsige fremtiden 100 procent... og det samme gælder selvfølgelig også omkring jeres bryllupsdag.

 

Oftest er der mange drømme, forventninger m.m. forbundet med vores eget bryllup. Det er blandt andet det, der gør hele bryllupsplanlægningen spændende og sjov. Men det er også det, der nogle gange spænder ben for os selv, og kan være grunden til at vi ender en lille smule skuffet efter vores bryllup.

 

Det er faktisk helt normalt at føle de såkaldte Wedding Blues efter ens bryllup.

 

De kommer nogle gange blot af, at ens tid pludselig ikke skal bruges på alt det bryllupshalløj, og andre gange fordi vores forventninger og drømme har været urealistiske, og dermed ikke indfries, som vi havde regnet med. Vi kan også ende med at have sat realistiske forventninger og drømme, men fortsat føle os skuffet bagefter. Oftest skyldes det uheldige årsager, eller at vores nære har reageret voldsomt anderledes end vi forestillede os.

En af de største årsager til at vi føler Wedding Blues, er denne ene sætning:

 

ALT SKAL VÆRE PERFEKT!

 

For i realiteten så er alt langt fra perfekt og vil langt fra gå perfekt. Det er omkring 1 ud af 4 events, jeg har været med til i de sidste par år, som er gået helt uden nogen komplikationer. Det har været alt fra de helt små komplikationer, som at noget af pyntet ikke var helt i skabet, eller nogen af de større komplikationer som at buffetbordet med maden på faldt sammen. Hver gang har vi heldigvis fået løst det på den ene eller anden måde. Og uanset problemet så har gæsterne haft et fantastisk arrangement.

 

For det er altså ikke perfekthedsskalaen, der bestemmer gæsternes velvære og brylluppets stemning. Det er selve gæsterne og rummets atmosfære, der bestemmer, om det bliver en god dag eller ej. Så om pynten ikke helt blev som planlagt, eller om tidsplanen skrider, så er det altså ikke altafgørende for jeres bryllup.

 

Væk med det perfekte.

 

Og væk med den sætning.

 

Det er oftest de uperfekte øjeblikke, der skaber de bedste minder.

 


 

Rigtig god planlægning!

 

x Julie Aros Holm

Ejer af Wedding by Aros

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page